FOTO Băiat de 14 ani, recuperat de scafandri din lacul de la Dumbrăvița, după ce gheaţa a cedat sub biciclete

Foto: ISU Braşov

Inspectoratul pentru situații de urgență a intervenit sâmbătă cu scafandri pentru a recupera un băiat dintr-un lac de la Dumbrăvița, după ce ghața a cedat sub un grup de adolescenți care veniseră în zonă cu bicicletele. 

Poliţiştii au fost sesizaţi, la ora 14.28, prin apel la 112, că trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, ar fi căzut într-un lac, după ce gheaţa de pe suprafaţa acestuia, pe care se aflau cu bicicletele, s-a spart. Cei trei erau împreună cu un al patrulea adolescent, tot de 14 ani, care nu a căzut în apă.

Dintre cei trei adolescenţi care au căzut în apă, doi au reuşit să iasă din lac. Unul a fost consultat la faţa locului de cadrele medicale ale SMURD, iar cea de-al doilea a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Pentru cel de al treilea băiat, care nu a reușit să iasă din lac, ISU a apelat la intervenția scafandrilor. După aproximativ o oră de căutări, băiatul a fost găsit și scos la suprafață. 

În jurul orei 15.30 copilul a fost găsit, scos din apă și imediat s-au început manevrele de resuscitare de către personalul medical prezent la fața locului. Copilul a fost predat la urgențe la Sp de Pediatrie cu manevre de resuscitare în curs”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.