VIDEO A doua bătaie în trafic, în 24 de ore, pe DN1, pe Valea Prahovei. Zece persoane, printre care și o mamă cu un copil, împlicate în încăierare

Mai multe persoane s-au luat la bătaie luni, în mijlocul drumului, pe Valea Prahovei, la Comarnic, după ce un șofer ar fi depășit o coloană de mașini prin partea dreaptă, iar printre protagoniști a fost și o femeie cu un copil în brațe.
 
Este al doilea incident de acest fel petrecut în ultimele 24 de ore în mijlocul coloanelor de mașini de pe DN1. 
 

 
 
În imaginile publicate de infosud-est apar în jur de zece persoane, între care și o femeie cu un copil în brațe, care se îmbrâncesc în mijlocul drumului și se lovesc cu pumnii și picioarele. 

Altercația a durat câteva minute. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

„Astăzi, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin apel 112  de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic a izbucnit un coflict între mai mulți participanți la trafic. Deplasați la fața locului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic. Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept. Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.  Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani.”, a transmis IPJ Prahova.

Este al doilea incident de acest fel pe DN1 în mai puțin de 24 de ore. Ieri, un șofer a postat imagini cu o altă bătaie în trafic, la Bușteni. Poliţiştii prahoveni fac verificări pentru identificarea celor implicaţi în scandal.

 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.