Unde sunt marile festivaluri? După Massif, Brașovul ar putea să rămână anul acesta și fără Electric Castle

Promis anul trecut de primarul Brașovui,  Allen Coliban, Electric Castle de Brașov este acum învăluit în mister. Pe site Electric Castle nu apare nicio informație despre ediția de Brașov, iar primarul Allen Coliban evită să spună dacă va fi sau nu va fi organizat evenimentul în acest  an. În toamna anului trecut, primarul a anunțat că festivalul se va desfășura începând cu anul 2022 pe Platforma Rulmentul (aceasta urmând a fi curățată în acest scop). Ba mai mult, Consiliul Local Brașov a aprobat asocierea municipiului cu organizatorii Electric Castle, iar parteneriatul a fost semnat de primarul Allen Coliban. 

Despre ediția din acest an a festivalului, Allen Coliban a fost întrebat în ședința de plen de joi a Consiliului Local Brașov. 

„Avem parteneriate prin care organizatorii vin cu cele mai bune propuneri. Datele referitoare la Electric Castle, trebuie să comunicate de organizatori. Noi avem parteneriatele care permit organizarea acestor festivaluri”, a declarat primarul.

Reamintim că în primăvară, din cauza pandemiei, a fost anulat și festivalul Massif, anunțat pentru începutul lunii martie în Poiana Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.