Autobuzele de le linia 20, din nou cu dispozitive pentru transportul bicicletelor. Pentru vehiculele pe două roți nu se taie bilet

Având în vedere că vremea s-a încălzit, iar pasionații de mountainbike au început să iasă pe trasee, autoritățile locale brașovene au luat decizia, din 2 mai, să fie reluat transportul gratuit al bicicletelor cu autobuzele de pe linia 20 Livada Poștei – Poiana Brașov. Ca și până acum, transportul bicicletelor va fi gratuit. 

Conform informațiilor RATBV, în fiecare zi, pe linia 20 toate cele trei autobuze care pleacă în fiecare oră din Livada Poștei vor fi dotate cu sisteme de transport al bicicletelor. Autobuzul cu plecarea din Livadă de la ora fixă va avea remorcă pentru 10 biciclete, autobuzul de la și 20 de minute va avea remorca pentru 14 biciclete, iar autobuzul de la și 40 de minute va avea suport pentru 3 biciclete.

Bbicicletele vor fi încărcate și asigurate de proprietarii acestora, conducătorul auto urmând să verifice faptul că prinderea s-a realizat corect, pentru a preveni apariția oricărui incident.

Suporturile de transport sunt omologate și nu prezintă pericole pentru siguranța bicicletelor.

Pentru a nu apărea situații de nerespectare a graficelor de circulație, persoanele care doresc să beneficieze de serviciul gratuit sunt rugate să se prezinte cu circa 10 minute înainte de plecarea în cursă la peronul de îmbarcare, din Livada Poștei sau Poiana Brașov, pentru a avea timp să-și încarce și asigure bicicletele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.