Festivalul Național de Folk la Vama Buzăului. Autobuzul etajat îi va duce pe turiști la festival

Îți place muzica folk sau muzica, în general, și îți dorești să petreci un timp fain alături de o super gașcă? Atunci festivalul „Vama de la Munte” este ideal pentru tine! În plus, intrarea este gratuită!

În zilele de 30 și 31 iulie, în localitatea Vama Buzăului, este organizat festivalul de muzică folk „Vama de la Munte”, iar pentru a face accesul mai ușor, Primăria Comunei Vama Buzăului, RATBV SA și AMDDTPBv vor pune la dispoziție o cursă cu autobuzul etajat, pentru ca participanții să își lase liniștiți mașinile acasă.

Astfel, în cele două zile de distracție, amatorii de muzică vor putea pleca din Terminalul Brașov Triaj, la ora 13.45, iar la ora 15.00 este întoarcerea cu acest autobuz, din stația Vama de Sus, aflată în proximitatea locației unde se desfășoară festivalul.

În plus, în această perioadă, Linia 540 ( Brașov – Vama Buzăului ) este suplimentată cu o cursă – care pleacă la ora 14.45 din Terminalul Triaj și la ora 23.00 din Vama Buzăului.

Anul acesta, cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Folk Vama de la Munte aduce la un loc artiști îndrăgiți:

  • Sâmbătă, 30 iulie : Silviu Bularca, Ecou, Cristi Dumitrașcu, Țapinarii, Mircea Vintilă, Iris Unplugged
  •  Duminică, 31 iulie : Andreea Hristea, Titus Constantin, Vali Șerban & band, Ovidiu Mihăilescu, Fără Zahăr, Ducu Bertzi & Friends

Atmosfera va fi, ca de fiecare dată, una unică – în fața șcenei te așteaptă baloți de paie, pentru a te simți cât mai confortabil, iar seara va fi organizat un foc de tabără, atât sâmbătă, cât și duminică.

Locul de campare este ideal pentru iubitorii de natură, el aflându-se în imediata apropiere a pădurii și a râului. Camparea se va face în apropierea scenei, fără niciun cost.

Cei care ajung la Vama Buzăului se vor putea bucura de produse locale, la festival urmând a fi prezenți producători locali. De asemenea, vor acea acces la mâncarea servită  la punctele Gastro Local de pe raza localității, la puncte de alimentație turistică de tip familial, care oferă preparate alimentare specifice zonei geografice, reușind să ofere experiențe culinare unice, sigure și, nu în ultimul rând, inedite.

Anul acesta festivalul vine cu surprize – o secțiune de stand-up music – astfel, începând cu ora 15.00, atât sâmbătă, cât și duminică, scena va fi deschisă celor ce doresc să cânte și vin cu chitara. Ei vor urca pe șcenă în fața publicului, până la începerea recitalului propriu-zis și vor avea parte de tot suportul tehnic necesar, sonorizarea promițând a fi una foarte bună.

Tiberiul Chirilaș, primarul comunei Vama Buzăului, a declarat că „ înaite de a urca pe șcenă artiștii invitați, consacrați, vom avea o secțiune la care orice iubitor de chitară poate urca pe scenă, publicul îl apreciază pe cel mai bun și va cânta în deschidere seara”.
Prin acest festival, susținut din punct de vedere financiar exclusiv din bugetul local, de către Primăria Comunei Vama Buzăului, se dorește atragerea de turiști în localitate, în general, pentru că aceasta dispune de locuri interesante, atracții turistice deja cunoscute de mulți oameni – Rezervația de zimbri „Valea Zimbrilor”, Cascadele Urlatoarele, ruinele unei cetăți și cele ale unei biserici catolice.

Te poți bucura de Festivalul de muzică folk „Vama de la Munte”, pornind chiar din Brașov, cu autobuzul supraetajat, pentru a petrece în Vama Buzăului un weekend relaxant, ascultând muzică bună, bucurându-te de priveliști încântătoare, de aer curat și de timp petrecut alături de cei dragi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.