Orașul Ghimbav, jumătate de zi fără curent electric. Apa potabilă a disparut și ea la amiază

Localnicii orașului Ghimbav au rămas azi, după prânz fără alimentare cu curent electric. Cei mai norocoși dintre ei, din unele zone ale localității, s-au bucurat de câteva minute de curent electric în jurul orelor 14-15 însă nu pentru mult timp.

Ca și cum nu ar fi fost suficient, spre seară, orașul a rămas și fără alimentare cu apă. 

Am solicitat un punct de vedere din partea celor două companii distribuitoare de utilități și le vom prezenta imediat ce le vom primi. 

UPDATE 20.20: Conform informațiilor Companiei Apa Brașov, fără apă au rămas trei străzi din Ghimbav, respectiv Brașovului, Morii și Victoriei. 

„Zona este alimentată din puțuri, pompele sunt alimentate cu energie electrică și a apărut o defecțiune la sistemul electric. Echipele de electricieni sunt la fața locului, iar noi sperăm ca în maxim două ore problema să fie remediată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Brașov, Alina Bălătescu. 

Pe de altă parte, rămâne de văzut dacă avaria electrică nu va afecta pe termen mai lung alimentarea cu apă de la Ghimbav.

UPDATE 22.30. Până la această oră, deși mulți localnici sunt în beznă, distribuitorul de electricitate nu a dat niciun punct de vedere cu privire la pană care a afectat mai bine de 10 ore din această zi. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.