Comunitatea din Viscri aduce un ultim omagiu Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a

Ambasadorul britanic Andrew Noble şi membri ai comunităţii din Viscri, judeţul Braşov, aduc azi un ultim omagiu Majestăţii Sale Reginei Elisabeta a II-a în incinta „Casei Albastre”, deţinută de actualul suveran, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea.

„Duminică, 18 septembrie, în seara dinaintea Funeraliilor de Stat, guvernul britanic a invitat publicul să participe la un Moment Naţional de Reculegere pentru a reflecta asupra vieţii şi moştenirii Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a. Acest moment va fi marcat şi în România, duminică, 18 septembrie, la 20,00 ora locală, de către ambasadorul britanic Andrew Noble şi membri ai comunităţii dornici să aducă un ultim omagiu Majestăţii Sale Reginei Elisabeta a II-a în satul Viscri din judeţul Braşov, în incinta binecunoscutei Case Albastre, deţinute de actualul suveran, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea”, a informat Ambasada Marii Britanii. 

Sursa foto: FB/ Casa Printul de Wales de la Viscri

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Regina Elisabeta a II-a a urcat pe tron în 1952, având o domnie de 70 de ani.

Despre Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, AICI: 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit, la 96 de ani. A fost cel mai longeviv monarh al Regatului Unit

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.