„Noaptea cercetătorilor” suplimentează cursele RATBV spre Institutul de Cercetare al Universității Transilvania din Bartolomeu

Vineri, 30 septembrie a.c., în a doua parte a zilei, RATBV va suplimenta semnificativ capacitatea de transport oferită pe linia 24, pe tronsonul cuprins între stațiile Livada Poștei și ICPC (Bartolomeu). Vor fi realizate suplimentar față de orarul obișnuit șase curse tur – retur, pentru a asigura accesul cât mai facil către Institutul de Cercetare al Universității „Transilvania” Brașov, acolo unde, între orele 17.00 și 21.00, se va desfășura evenimentulNoaptea Cercetătorilor”.   

„Noaptea Cercetătorilor” va avea loc vineri, 30 septembrie, între orele 17:00-21:00, la Institutul de Cercetare-Dezvoltare al Universității Transilvania, din Bartolomeu. Cu această ocazie, cercetătorii Universității Transilvania le vor arăta copiilor cât de importantă este știința în fiecare lucru pe care-l facem zi de zi, cât de utile ne pot fi noțiunile din chimie, fizică ori biologie, sau ce noutăți au mai apărut în lumea tehnologiei. 

Evenimentul Noaptea Cercetătorilor reunește zeci de standuri cu produse inovative, descoperiri științifice sau diverse ateliere și workshop-uri unde vizitatorii vor fi angrenați în felurite activități captivante: vor putea învăța să deseneze cu ambele mâini deodată, vor putea face diverse teste pentru a vedea ce profesie li se potrivește sau vor vedea care este rolul unui baston alb pentru persoanele nevăzătoare.

Mai multe despre eveniment, AICI: 

Noaptea cercetătorilor revine și în acest an la Institutul de Cercetare al Universității Transilvania din Brașov, vineri, 30 septembrie

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.