Interlopii clanului Corduneanu, angajați de un lanț de cazinouri. Acționau și în Brașov și erau plătiți în funcție de performanță. Ce aveau de făcut

Patronii unui lanţ de cazinouri din România au angajat cei mai temuţi interlopi din ţară ca să le elimine concurenţa, dar și să să-i „convingă” pe cei care câștigau să renunțe la premii. Acum, interlopii au ajuns la DIICOT, iar procurorii îi acuză de violenţe, şantaj şi distrugere, relatează observatornews.ro.

Conform procurorului șef Ramona Bolla „aceştia au creat o structură de forţă care a fost folosită şi pentru a împiedica anumiţi clienţi să revendice câştigurile însemnate obţinute în localurile administrate de grupare. Membrii grupului infracţional organizat au urmărit să împiedice extinderea sălilor de joc concurente pentru a permite dezvoltarea propriei reţele de săli.”. 

Potrivit publicației amintite, indivizii acționau în cazinourile fraţilor Sorin şi Mihăiţă Doroftei, din Braşov. Mulţi dintre ei, membrii ai clanurilor Corduneanu, Cămătaru şi Sportivilor, sunt celebri pentru violenţe ieşite din comun. Cu toţii au fost angajaţi ca agenţi de securitate în cazinourile din 19 judeţe şi din București.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.