Fără semafor pe Drumul Poienii. Primăria Brașov a anunțat că au fost terminate lucrările de punere în siguranță

După aproape șase luni, pe sectorul dintre Livada Poștei și stațiune al Drumului Poienii, afectat de o alunecare de teren se circulă, din nou, pe două benzi (câte una pe sens). Anunțul a fost făcut miercuri, de reprezentanții Primăriei Brașov, care au menționat că au fost încheiate lucrările de punere în siguranță a drumului.

„În acest moment nu mai există semaforizare. S-a menținut limitarea de viteză, la 30 de kilometri pe oră. Sunt realizate presemnalizări şi a fost trasat marcaj de culoare galbenă (provizoriu, n.r.). De asemenea, în şedinţa Comisiei de Circulaţie a municipiului Braşov s-a decis menţinerea restricției de tonaj (este interzisă circulția vehiculelor cu masa totală mai mare de 3,5 tone pe porținea afectată, cu excepția autobuzelor RATBV – n.red.), până la finalizarea celei de-a doua etape a lucrărilor, cea de consolidare”, a declarat reprezentanta Primăriei Braşov, Oana Chiriţă.

Circulația pe Drumul Poienii a fost restricționată după ce, în 5 iunie 2022, o porțiune de 14 metri a fost afectată din cauza prăbușirii unui zid de sprijin. Imediat după acest incident, Primăria Brașov a anunțat că vor fi făcute lucrări urgente, care au început abia în luna noiembrie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.