VIDEO. Accident în lanț pe pasajul unul dintre pasajele de la Dârste de la ieșirea din Brașov, din cauza poleiului

17 mașini, inclusiv o ambulanță, au fost implicate într-un accident în lanț pe unul dintre pasajele de la Dârste (la ieșirea din Brașov spre București). Conform martorilor, în momentul producerii accidentului, pe șosea era polei, astfel că a fost suficient ca unul dintre vehicule să derapeze, pentru a se produce carambolul. 

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, „în urma impactului între vehiculele implicate au rezultat doar avarii (tamponări), nefiind vătămată corporal vreo persoană”. 

 

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, a precizat că „în urma evenimentului, două persoane au fost evacuate din autoturism, fiind rămase blocate. Alte două persoane au fost evaluate medical la fața locului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”. 

 

Carambolul de pe pasajul de la Dârste a fost anunțat în jurul orei 9.15, iar traficul a fost blocat până în jurul orei 10.30. Pe re altă parte, Primăria Brașov nu a anunțat dacă pe aceste pasaje au fost luate măsuri pentru combaterea poleiului. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.