După prelungiri. Primăria Brașov a primit o singură ofertă pentru „școala buffer”

Primăria Brașov a primit o singură ofertă pentru „școala buffer”, în care urmează a fi mutați elevii școlilor la care se fac lucrări de reabilitare. Conform informațiilor Primăriei Brașov, oferta a fost depusă la finalul anului trecut, iar comisia de evaluare așteaptă răspunsurile de la clarificările solicitate proprietarului. 

Ideea închirierii unui spațiu în care să se amenajeze spații educaționale a fost lansată de Primăria Brașov în vara anului trecut, iar hotărârea de Consiliu Local aferentă a fost aprobată în luna septembrie, după mai multe respingeri.

Pe de altă parte, oferta analizată acum a fost primită de Primăria Brașov după ce termenul de depunere a dosarelor a fost prelungit de două ori. 

Contractul de închiriere pentru „școala buffer” va fi semnat pentru o perioadă de ani, iar valoarea totală a chiriei pentru această perioadă este estimată la 7 ani.  În spațiile închiriate vor fi amenajate 16 săli de clasă (fiecare cu o capacitate de 25 – 27 de elevi), o cancelarie și alte spații necesare desfășurării activității didactice. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.