Un șagunist, admis la un colegiu prestigios din Marea Britanie. La Brașov a creat o platformă care încurajează munca independentă

Șagunistul Dominic Satnoianu a fost admis la la Computer Science, în cadrul St Catherine’s College, Oxford. Dominic este elev în clasa a XII-a B a Colegiului Național Andrei Șaguna, iar înainte de a fi admis la colegiul din Marea Britanie a creat InfoAs, platforma destinată elevilor de liceu care vor să devină mai buni la informatică.

Interfața platformei este prietenoasă și facilă, iar până în prezent, pe InfoAs au fost încărcate peste 60.000 de rezolvări. Platforma poate fi accesată de pe linkul https://infoas.ro. Pe lângă lecții în format text și video cu materia de informatică, InfoAs pune la dispoziție o bibliotecă de peste 650 de probleme din toate categoriile, împreună cu indicații de abordare a problemelor și rezolvări complete. Mai mult, fiecare cod încărcat de rezolvitori este evaluat pe loc, așa cum se întâmplă și la concursurile și olimpiadele de informatică.

„Pot spune că InfoAs sprijină și încurajează muncă independentă, implicit pasiunea pentru informatică. Cei care lucrează din pasiune înțeleg sentimentul de a nu dori să te oprești din lucru”, spune Dominic.  

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.