Filarmonica Braşov – O călătorie simfonică de neuitat prin muzica ușoară românească cu Monica Anghel, Andrei Tudor și invitații lor, în această săptămână

După o stagiune bogată în evenimente de înaltă ținută, Filarmonica Brașov a pregătit pentru sfârșitul acestei săptămâni închiderea celei de-a 145-a stagiuni. Concertul, intitulat „O istorie simfonică a muzicii ușoare românești”, va fi susținut în două reprezentații și se va desfășura pe 15 și 16 iunie, de la ora 19.

Maestrul Andrei Tudor, recunoscut pentru proiectele sale de mare anvergură în domeniul muzicii ușoare, va conduce concertul cu măiestrie. Alături de el, pe scena Sălii Patria vor fi protagoniștii de seamă: talentata Monica Anghel, baritonul Florin Estefan și tenorii Eusebiu Huțan, Cristian Mogoșan și Hector Mendoza.

Monica Anghel este recunoscută drept o cântăreață de marcă, vedetă TV și personalitate radio, care a devenit un simbol al amintirilor muzicale ale anilor ’90 pentru mulți locuitori ai Brașovului. În anul 1996, ea a câștigat chiar prestigiosul trofeu Cerbul de Aur, consolidându-și astfel statutul în industria muzicală românească.

Florin Estefan, Eusebiu Huțan, Cristian Mogoșan și Hector Mendoza sunt unele dintre cele mai  memorabile și apreciate voci din România. 

Programul pregătit pentru acest concert va include piese celebre din repertoriul muzicii ușoare românești, reinterpretate într-o formulă simfonică de excepție. Publicul aflat la Sala Patria va fi încântat să asculte melodii îndrăgite precum „Copacul”, „Oameni”, „Spune-mi”, „Lalele”, „Dau viața mea pentru o iubire” și multe altele!

Cu siguranță, acest concert va fi o experiență muzicală memorabilă pentru toți cei prezenți, oferindu-le o călătorie prin frumusețea și bogăția muzicii ușoare românești, sub bagheta iscusită a maestrului Andrei Tudor și în interpretarea extraordinară a artiștilor invitați.

După acest concert, la Sala Patria va mai avea loc un eveniment, și anume un concert coral din cadrul Turneului Diversitate Culturală 2023 organizat de Asociația La Muse Heritage Musical din Canada. Acesta va avea loc duminică, pe 18 iunie de la ora 18, iar în program sunt piesele Erculean Iacob Mureșianu și Misa Criolla de Ariel Ramírez. 

Biletele pentru toate evenimentele se găsesc la casieria Filarmonicii Brașov sau online pe bilet.ro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.