FOTO. Aeroportul Brașov – destinația weekend-ului. În prima zi, au fost zeci de mii de vizitatori. Porțile sunt deschise și în 11 iunie

Aeroportul Brașov a fost luat cu asalt sâmbătă, în prima zi în care obiectivul a putut fi vizitat de publicul larg. Oamenii au fost să vadă cum arată terminalul, au asistat la show-uri aviatice, și-au cumpărat mici și bere, iar seara au avut parte de concerte susținute de RALUKA & Balkanic Project și ȘTEFAN BANICĂ JR. & The 50’s. Și în 11 iunie Aeroportul poate fi vizitat, iar organizatorii le recomandă oamenilor să folosească transportul în comun.

Cel puțin după ora 15.00, cea mai mare problemă a fost accesul, traficul pe străzile care asigură accesul către aeroport fiind aproape paralizat. Cei care mergeau cu mașinile personale stăteau zeci de minute în coloană, iar autobuzele liniei 28 E ale RATBV nu aveau pe unde să mai treacă.

De altfel, pentru acest eveniment, inițial, RATBV a luat în calcul o frecvență de circulație a autobuzelor de 10 minute, însă, din cauza numărului mare de persoane care au optat să folosească transportul în comun, frecvența a fost crescută la 3 – 4 minute, numărul de autobuze de pe traseu crescând de la 16 la 22 spre seară.

Aeroportul va putea fi vizitat și astăzi, când, pe lângă show-uri aviatice și tururi ghidate vor fi și trei concerte: OLIVIA ADDAMS, ZDOB și ZDUB și HADDAWAY, iar seara se va încheia cu un show de lasere.

Ca și sâmbătă, este de așteptat ca numărul de participanți să fie mare, iar organizatorii le recomandă oamenilor să folosească transportul în comun. Linia specială 28E va circula pe ruta Livada Poștei – Aeroport și retur, pe toată durata evenimentului. Pe de altă parte, în zonă este un platou pe care se pot lăsa mașinile, însă provocarea pentru cei care vor să meargă la eveniment cu mașina personală va fi să ajungă până la respectiva parcare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.