6 stații de încărcare a vehiculelor electrice în Victoria. Oraşul se modernizează pe fonduri nerambursabile

Foto: Facebook/ Camelia Bertea

Oraşul Victoria pune la dispoziţia şoferilor energie pentru maşinile electrice. Primarul orașului Victoria, Camelia Bertea, a anunțat astăzi, pe una dintre paginile sale de socializare, că orașul Victoria a primit o nouă finanțare, una în sumă de 1.139.979 lei, pentru a implementa un proiect în domeniul vehiculelor electrice, respectiv înființarea a 6 stații de încărcare.

Fondurile sunt alocate prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) și vor permite amplasarea stațiilor pe următoarele străzi:

  • Victoriei (zona Casa de cultură);
  • Stadionului;
  • Primăverii;
  • Băii;
  • George Coșbuc;
  • Albota.

Fiecare stație va fi dotată cu câte două puncte de încărcare și două locuri de parcare.

Eficientizarea energetică a celor 7 blocuri din Victoria – primul contract de finanțare semnat pe Componenta 5 – Valul Renovării, în întreg județul Brașov

Camelia Bertea asigură cetățenii că în perioada ce urmează, pe lângă acest proiect de investiție în infrastructură, vor fi demarate alte proiecte, pentru care au fost obținute finanțări nerambursabile.

În săptămânile viitoare, va fi inițiată licitația pentru alt proiect important, și anume, eficientizarea energetică a şapte blocuri din Victoria. Valoarea acestui proiect se ridică la 3.8 milioane de euro, fiind finanțat în întregime prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență).

Pentru ca lucrările să fie finalizate într-un timp cât mai scurt, documentația a fost elaborată separat pentru fiecare bloc, astfel putându-se colabora simultan cu mai mulți contractanți.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.