Persoană fără adăpost, decedată în Piața Sfatului din Brașov. Omul și-a pierdut viața cu mai multe ore înainte

Un om fără adăpost a stat ore bune fără viață în Piața Sfatului din Brașov, chiar dacă în zonă sunt aproape în permanență polițiști locali. Sesizarea prin numărul unic de urgență 112 a fost primită de Poliția Brașov în cursul marți după după amiază, iar potrivit martorilor, bărbatul era mort de mai multe ore, iar când a ajuns echipajul de la Ambulanța Brașov era instalată deja rigiditatea cadaverică. De altfel, ambulanțierii au constatat decesul și au anunțat Poliția.
Persoana găsită fără suflare, a anunțat Poliția Brașov, era „un bărbat, de 66 de ani, cunoscut ca persoană fără adăpost, acesta fiind decedat în condiții ce urmează a fi lămurite în cadrul anchetei”.

În mod normal, aceste eveniment nu ar trebui să se producă în Piața Sfatului, iar o ipoteză ar putea fi că agenții Poliției Locale credeau că omul doarme. Din imagini rezultă că persoana a fost găsită în zona de lângă Cerbul Carpatin, unde, de mult timp se adăpostesc oamenii străzii.

1 Trackback / Pingback

  1. Acţiune maraton a poliţiştilor, în zona Gării Braşov, pe str. Mihail Kogălniceanu şi bd. Victoriei. S-a lăsat cu 70 de sancţiuni - 📰 newsflash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.