FOTO. Consiliul Județean Brașov e cu ochii pe constructorul care lucrează la Maternitate. Lucrările trebuie să fie gata anul acesta

Începute în luna decembrie a anului 2021, lucrările de modernizare a corpului nou al Maternității Brașov trebuie terminate în cursul acestui an. Stadiul proiectului este verificat săptămânal de reprezentanții administrației județene, iar după inspecția de luni, 7 august, președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică, s-a arătat mulțumit de modul în care evoluează lucrările.

„Lucrările avansează pe zi ce trece și că reușim să impulsionăm deopotrivă constructorul și beneficiarul final în a colabora şi a lua toate măsurile necesare, astfel încât obiectivul să poată fi terminat la timp şi în cele mai bune condiţii”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov.

Pentru modernizarea corpului nou și a celui de legătură cu cel vechi al Maternității Brașov, Consiliul Județean Brașov a obținut o finanțare europeană prin Programului Operațional Regional 2014-2020, iar proiectul trebuie încheiat până în 31 decembrie 2023. Lucrările costă 26.552.920 lei și sunt realizate de SC Electroprecizia AG.

Anul trecut, în luna mai, Consiliul Județean Brașov anunța că în luna iunie 2023 ar trebui să fie terminate în totalitate, lucru care nu s-a întâmplat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.