FOTO. Din parcul din Valea Cetății din Brașov nu au fost retrase utilajele. Lucrările ar fi trebuit să fie gata

Chiar dacă lucrările de infrastructură la parcul din Valea Cetății din Brașov ar fi trebuit să fie gata, utilajele sunt, încă, pe șantier, iar construcțiile parțial finalizate. Până în 7 august, erau trasate mai multe alei, iar structurile de lemn nu erau terminate, asta în condițiile în care Primăria Brașov anunța în luna aprilie a acestui an că „termenul pentru executarea lucrărilor este iulie 2023, pentru partea de lucrări şi amenajări, iar plantarea arborilor se va realiza în perioada de repaus vegetativ, dar nu mai târziu de 30 noiembrie”.

Proiectul parcului din Valea Cetății a fost anunțat în urmă cu mai mulți ani, iar pentru amenajarea lui Primăria Brașov a semnat un contract de finanțare europeană în luna aprilie a anului 2020. Proiectul trebuie încheiat până, cel târziu, în 31 decembrie 2023.

Ulterior, proiectul a fost reanalizat de municipalitatea brașoveană, fiind aduse mai multe modificări. Această etapă a durat doi ani, astfel că ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în luna aprilie a acestui an.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.