RO-ALERT la primele ore ale dimineţii! Urs pe o stradă din cartierul Tractorul

Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă Braşov a emis o avertizare RO-ALERT semnalând prezenţa unui urs pe o stradă din cartierul Tractorul, din Braşov.

Potrivit alertei, ursul ar fi fost văzut pe str. Gloriei.

Autorităţile au trasmis alerta la ora 6.25, solicitându-le celor care locuiesc în zonă să evite zona şi să rămână în locuinţe. În cazul în care sunt pe stradă, cetăţenii trebuie să evite cu orice preţ interacţiunea cu animalul, să nu încerce să îl fotografieze sau să îl hrănească, astfel încât să nu se pună în preicol.

4 Comentarii

  1. Primul Roalert a fost mult mai devreme , specificând prezența ursului pe strada Tudor Vladimirescu in jurul orei 23-00.
    E incredibil cum nimeni nu a făcut nimic și s-a plimbat ore în sir prin cartier.
    Mâine poimâine ne trimitem copii la școală împreună cu urșii.

  2. Nici eu nu inteleg ca de cand a fost vazut ieri in cartierul Triaj, autoritatile nu au luat nici o masura. Ursul probabil a calatorit de-alungul caii ferate pana a ajuns in cartierul Tractoru, unde aseara a fost vazut in jurul zonei Tudor Vladimirescu, apoi probabil a tras un pui de somn, si dimineata s-a dus in jurul la strada Gloriei. In timp ce mergeam cu autobuzul la munca, am observat la piata Tractoru ca o pubela era pe jos, deci probabil a trecut si pe acolo. M-a uimit si faptul ca desi alerta a fost de dimineata, oamenii isi vedeau de treburile lor in zona mentionata in ultima alerta.

  3. Iar la ora doua si ceva Roalert cu urs pe O.Goga. Intre timp s-au auzit si ceva pocnituri (impuscaturi?) si sirene, deci au plimbat ursu’ toata noaptea prin Tractoru’!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.