Două bulevarde din municipiul Brașov intră în reparații. În zona centrală a orașului se lucrează noaptea

Primăria Brașov a anunțat că din această săptămână încep reparații pe două bulevarde din oraș, dar și pe alte străzi din cartierele Astra, Șchei, Blumăna.

Astfel, de luni noaptea se lucrează pe străzile Agrișelor și 15 Noiembrie. Decizia a fost luată pentru a reduce blocajele în trafic, având în vedere încărcarea acestor artere. Lucrările se desfășoară între orele 22.00 – 5.30, perioadă în care traficul pe str. Agrișelor este restricționat în totalitate, cu excepția riveranilor. Ruta alternativă este strada Apullum. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este de 20 septembrie.

În cazul Bulevardului 15 Noiembrie sunt programate lucrări pe tronsonul dintre Teatrul Dramatic și Cinema Patria, iar intervențiile se vor realiza alternativ, pe câte o bandă. De asemenea, vor fi lucrări și în zona intersecției 15 Noiembrie – str. Castanilor.

Tot în cursul acestei săptămâni sunt programate și reparații pe Bulevardul Griviței, pe sectorul cuprins între Pasajul Fartec și Leroy Merlin. Pe această arteră se va interveni alternativ, pe câte o bandă de circulație pe sens.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.