USR „atacă” alegerile locale cu Allen Coliban şi Irineu Darău

USR „atacă” alegerile locale cu Allen Coliban şi Irineu Darău. În urma alegerilor interne, Allen Coliban a fost ales candidatul USR la funcția de primar al municipiului Brașov. De asemenea, delegați din întregul județ, în conferință județeană, l-au ales pe Irineu Darău drept candidatul USR Brașov pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov.

Flavia Boghiu, președintele filialei locale și viceprimarul Brașovului:

“Proiectele pe care le-am început în acest mandat vor fi continuate și duse la bun sfârșit, cu cea mai mare responsabilitate față de angajamentul pe care ni l-am luat și față de promisiunile pe care le-am făcut. Ne dorim să le arătăm brașovenilor că stabilitatea și normalitatea vor duce Brașovul acolo unde are nevoie, că putem fi cea mai bună soluție pentru problemele cu care se confruntă Brașovul și pentru cele care vor apărea odată cu dezvoltarea orașului”.  

La nivel de județ, USR are o viziune de dezvoltare integrată, nu doar pentru un oraș sau o comună, se arată într-un comunicat de presă.

Îmi asum candidatura la președinția Consiliului Județean Brașov pentru că județul nostru și Țara Făgărașului înseamnă acasă pentru mine. Visul și misiunea mea sunt să îmi pun în slujba brașovenilor toată energia și resursele. Îmi doresc un județ echilibrat, cu mai mulți poli de dezvoltare și fără zone uitate. Consiliul Județean trebuie să devină un liant între administrații, indiferent de culoarea politică, să faciliteze proiecte mari și să atragă susținere pentru Brașov de la nivel național. Vreau ca pe axa local-județean-național să ne luptăm pentru sănătate, educație, infrastructură și atractivitate pentru business – pentru ceea ce merităm cu toții, în fiecare comunitate în parte”, a adăugatIrineu Darău, senator și președintele USR Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.