Premieră pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav: primul charter cu turiști pentru o minivacanță sub Tâmpa

Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav a anunțat luni o nouă premieră: prima cursă charter cu turiști care au ales ca destinație Brașovul. Este vorba despre o cursă charter de la Madrid, operată de compania Smartwings, care a aterizat luni, 19 februarie, la ora 16.55, pe Aeroportul Braşov, având la bord 189 de pasageri – turişti spanioli care vor petrece următoarele zile la Braşov şi în împrejurimi. Ei vor vizita obiectivele turistice din centrul vechi al oraşului Brașovului, Castelul Bran sau Cetatea fortificată din Prejmer (monument din patrimoniul UNESCO).

După ce au fost debarcați pasagerii spanioli, aeronava Boeing 737 aparţinând operatorului aerian Smartwings din Cehia, a decolat de la Ghimbav cu destinaţia Katowice.

Reamintim că anul trecut, de la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav decolau curse charter care duceau turiștii români către Turcia și Grecia. De altfel, și pentru acest an au fost anunțate curse charter, în perioada 1 iunie – 28 septembrie 2024, pe ruta Heraklion – Braşov – Heraklion. Zborurile vor fi operate în fiecare zi de sâmbătă de compania aeriană Sky Express Greece.

„Ofertele mai multor touroperatori pentru vara 2024 includ zboruri de la Braşov nu doar spre Creta, ci şi spre destinaţii din Egipt (Hurghada, cu plecare din 22 mai), Turcia (Antalya şi Bodrum, începând cu 29 mai) şi Tunisia (Hammamet, din 14 iunie)”, anunțat reprezentanții Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.