Un fost viceprimar al municipiului Brașov și-a anunțat intenția de a candida din partea AUR pentru Primăria Brașov. E la al 4-lea partid

După un „an sabatic” și un mandat de consilier local la Prejmer din partea PMP, Miklos Gantz (fost viceprimar al municipiului Brașov, apoi administrator public al orașului) a revenit pe scena politică a municipiului Brașov, de data aceasta din postura de membru AUR.

El a intrat recent în partidul lui George Simion și a primit și o funcție în Filiala Județeană Brașov a AUR: secretar general (asta, în ciuda faptului că AUR invoca, la nivel național, faptul că nu este organizat pe o atructură ierarhică „clasică”).

În plus, miercuri, într-o conferință de presă, Gantz a anunțat că vrea să fie candidatul acestui partid pentru funcția de primar al Brașovului.

„Notați domnilor jurnaliști. Eu voi candida din partea AUR pentru funcția de primar al municipiului Brașov. Dar, să nu uităm, în cadrul partidului există o competiție internă, care ne obligă pe fiecare dintre noi, în cadrul Biroului Județean, să votăm cea mai bună opțiune care există pentru brașoveni. Evident, intenționez să fiu primul pe această listă, dar acesta este un deziderat personal. Important este să-l alegem pe cel mai bun pentru Brașov”, a anunțat Miklos Gantz în cadrul unei conferințe de presă.

Miklos Gantz a fost viceprimar al municipiului Brașov în mandatul 2008 – 2012, din partea PDL, după care, până în anul 2017 a fost administrator public al orașului. Miklos Gantz a demisionat din funcţia de administrator public al municipiului Braşov în data de 1 decembrie 2017. „Am decis ca o perioadă să mă retrag, din motive personale. Pentru mine a fost un «an sabatic». Au fost lucruri pe care a trebuit să le rezolv înainte de a mă reîntoarce în politică”, a declarat Gantz în anul 2019, cand a revenit în viața politică.

În anul 2019, el s-a înscris în ALDE, apoi s-a mutat la PMP, fiind ales consilier local la Prejmer în anul 2020.

1 Comentariu

  1. Asa se compromite in ochii alegatorilor si AUR, adunand toate relicvele politice si toti oportunistii ce nu si-au mai gasit locul pe la alte partide.
    Gantz si-a pierdut masura odata cu finantatorul principal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.