„Grecule, dacă poți, hai și demonstrează”. PSD și-a anunțat candidatul pentru Ghimbav. A fost „transferat” de la PNL

PSD va merge pe mâna unui fost liberal în cursa pentru funcția de primar al Ghimbavului, la alegerile locale din iunie. Astfel, în iunie, actualul primar al orașului, Ionel Fliundra, îl va avea drept contracandidat pe fostul său coleg de partid, Daniel Cușai, care, din 1 martie, a anunțat că a devenit social-democrat.

Candidatul PSD pentru funcția de primar al Ghimbavului a fost anunțat în 1 martie, într-o conferință de presă în care au fost prezentați și alți noi membri ai PSD, proaspăt „transferaţi”, printre care Camelia Bertea (primarul orașului Victoria, „transferată” de la USR), Sergiu Arsene (ales primar independent al comunei Bod) și Viorel Strîmtu (fost USR).

Daniel Cușai este cetățean grec și s-a stabilit în România din anul 2009, după cum au dezvăluit noii săi colegi, la conferinţa din 1 Martie.

„Mulțumesc PSD-ului pentru că mi s-a deschis o ușă și mi s-a spus: «Grecule dacă poți, hai și demonstrează». Am fost liderul studenților șase ani la facultate în capitala Grecia, Atena. Am o experiență de social-democrație și de politică cât de cât. Am venit în România să facem o fabrică. Îmi spunea domnul Căncescu (fostul președinte PNL al Consiliului Județean Brașov – n.r.) că nu o fac niciodată. Am terminat-o cu trei luni mai înainte de termen. A pornit atunci cu 35 de milioane euro și am ajuns la 200 de milioane euro (Olympus – n.red.). Sunt în politică în România din 2012. Am început pentru o curtoazie, să am cu cine bea o cafea făcând afaceri. Am ales să-mi caut prieteni în politică și uitați că prietenia s-a dus în a face politică pe bune”, a declarat Daniel Cușai.

În ceea ce privește competiția pentru funcția de primar al Ghimbavului, el a spus că o va câștiga:

„Nu candidez de curtoazie, ci voi lua Ghimbavul, vă asigur. Dau în scris astăzi, 1 martie. Vom fi Mărțișorul Ghimbavului. Acolo (la Ghimbav – n.red.) sunt foarte multe de făcut. Am o viziune a mea. Îmi voi pune amprenta asupra Ghimbavului, după chipul și asemănarea mea”.

În prezent, Cușai este membru în Consiliul Local Ghimbav, din partea PNL.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.