PNL Brașov amână lansarea candidatului pentru Primăria Brașov. Adrian Veștea a optat pentru Consiliul Județean

După mai multe luni de analiză, președintele PNL Brașov, Adrian Veștea, a făcut anunțul oficial: va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Brașov. Decizia a anunțat-o vineri, când el a reamintit că avea și varianta candidaturii pentru funcția de primar al Brașovului, însă a decis să intre în competiția pentru un nou mandat în fruntea administrației județene, post pe care la care a renunțat în 15 iunie 2023, pentru prelua conducerea Ministerului Dezvoltării.

Adrian Veștea a ținut să precizeze că va candida doar sub sigla PNL și spune răspicat că va câștiga fără probleme un nou mandat. De altfel, el a spus, la fel de liniștit, că nu ar fi avut nici cea mai mică problemă în a câștiga Primăria Brașov, fără niciun fel de alianță.

„Mi-am dorit să candidez doar pe sigla PNL. Dacă încheiam o alianță pentru Consiliul Județean Brașov ar fi însemnat să facem alianțe pentru unele localități din județul Brașov. Au fost mulți colegi de-ai mei care au pierdut în anul 2020 la câteva zeci de voturi diferență, iar acum, dacă se încheiau alianțe, ei nu ar mai fi putut candida. Eu aș fi putut să candidez din partea alianței, dar nu cred că ar fi fost moral să am această opțiune, în detrimentul altor colegi”, a declarat Adrian Veștea, care a ținut să precizeze că a spus de mult timp că PNL va candida separat de PSD pentru Consiliul Județean Brașov.

E așteptat semnalul de la București pentru Primăria Brașov

În ceea ce privește candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Brașov, Adrian Veștea a spus, încă o dată, că este timp pentru a fi anunțat și a dat de înțeles că va fi o personalitate cunoscută de brașoveni, fără însă a confirma sau infirma dacă este vorba de George Scripcaru.

„Când se va lua o decizie la nivel național, vom anunța candidatul. Am toată convingerea că este tot timpul necesar, mai ales dacă vorbim de persoane cu notorietate, fie că vorbim de mine, fie că vorbim de George Scripcaru, fie că vorbim de alți colegi care sunt în Partidul Național Liberal. Cred că suntem oameni care au avut un parcurs, care suntem cunoscuți în comunitate. Nu cred că s-a pierdut startul”, a declarat Adrian Veștea.

Despre o alianță PSD – PNL pentru funcția de primar al municipiului Brașov, Adrian Veștea spus că nu ar fi avut nimic împotrivă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.