PSD și-a stabilit candidații pentru Consiliul Local Brașov. Ei vor împărți locurile pe listă cu cei ai PNL

Organizația PSD Brașov a aprobat prin vot statutar lista candidaților pentru Consiliul Local Brașov. Astfel, prima opțiune a PSD pentru Consiliul Local Brașov este Lucian Pătrașcu, următorii pe listă fiind Alexandra Crivineanu, Sorin Bâscă, Ioana Henegar, Mihai Costel, Raluca Stancu, Doru Constantin, Mada Ciprian, Antohe – Marica George – Adrian, Alecu Ștefan, Rareș Onescu, State Dumitru, Raluca Cristina Dan și Simion Ștefania Florentina.

Practic, pe lista pentru mandatul 2024 – 2028 se mai regăsesc doar doi dintre actualii consilieri, respectiv Alexandra Crivineanu și Raluca Stancu. De asemenea, în legislatura 2020 – 2024, consilier local a fost și Lucian Pătrașcu, însă acesta a renunțat la mandat în anul 2022, când a fost numit subprefect. În schimb, pe listă nu se mai regăsesc Daniel Colceriu și Marius Potea.

Despre lista pentru Consiliul Local Brașov, Marius Dunca, președinte al PSD Brașov, a spus că este formată din oameni pregătiți „să aducă schimbările de care Brașovul are atâta nevoie, să implementeze proiecte benefice pentru brașoveni și să lucreze îndeaproape cu cetățenii pentru a răspunde nevoilor comunității”.

La rândul său, președintele Organizației Municipale Brașov, Lucian Pătrașcu, care deschide lista pentru Consiliul Local Brașov, a declarat că „vom intra în lupta electorală cu o echipa formată din profesioniști dedicați, cu experiență administrativă și competențe dovedite pentru a reprezenta comunitatea locală în Consiliul Local Brașov, oameni care au capacitatea de a gestiona problemele și provocările locale într-un mod eficient și responsabil”.

Reamintim că la alegerile din 9 iunie, PNL și PSD vor avea o listă comună pentru Consiliul Local Brașov. Lista finală va fi cunoscută abia după ce își va anunța PNL candidații, iar liderii județeni ai celor două partide vor cădea de acord asupra modului în care vor fi ocupare pozițiile eligibile.

1 Trackback / Pingback

  1. PSD și-a stabilit candidații pentru Consiliul Local Brașov. Ei vor împărți locurile pe listă cu cei ai PNL - 📰 newsflash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.