VIDEO. Sala Polivalentă Brașov, finalizată în proporție de 30%. Ce lucrări sunt programate pentru perioada următoare

Începute în toamna anului 2022, lucrările Sala Polivalentă a Brașovului au fost finalizate în proporție de 30%. Stadiul lucrărilor a fost verificat duminică de ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, care a declarat că implementarea proiectului este în grafic, iar noua sală va fi deschisă în toamna anului 2025.

Potrivit informațiilor oferite de constructor la această sală sunt finalizate lucrările la structura de rezistență din beton. De asemenea, a fost montat acoperișul de pe sala mică, iar în prezent se lucrează la cel de la sala mare.

„Au fost aduse aproape toate componentele metalice pentru acoperiș și urmează acum să le montăm”, au explicat reprezentanții constructorului.

Sala va avea o capacitate totală de 11.233 de locuri (în sala principală, dar și în cea de antrenament) și va putea găzdui competiții sportive internaționale, dar și alte tipuri de evenimente.

Investiția, cu o valoare totală de 356.735.894,75 lei, inclusiv TVA este implementată de Compania Națională de Investiții, iar finanțarea este asigurată de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltării.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.