A bătut Allen Coliban la ușa PNL și PSD? Secretarul general al PNL dă de înțeles că da

Allen Coliban ar fi încercat să candideze pentru un alt partid. Cel puțin asta asta a dat de înțeles secretarul general al PNL, Lucian Bode, în timpul discursului ținut la Brașov, la evenimentul de lansare a candidaților PNL la alegerile locale din 9 iunie.

„Le cerem votul românilor pentru a continua drumul dezvoltării, nu ca alții care, după patru ani de stagnare în administrația locală, le spun astăzi brașovenilor că nu le-a ieșit din prima și găsesc tot felul de scuze puerile. Ba mai mult – și țin să spun acest lucru aici în fața dumneavoastră -, unii dintre ei pe ultima sută de metri de mandat au încercat să se cuibărească în partidele de guvernământ (PSD și PNL – n.red).

Au avut patru ani în care nu au clădit nimic și vin acum și vorbesc despre Brașovul viitorului (aluzie la sloganul electoral al primarului Brașovului, Allen Coliban – n.red.). Nu-i mai crede nimeni, pentru că nu au dus la bun sfârșit nici măcar un proiect de amploare. Ba mai mult, au blocat și tergiversat proiecte care au fost începute în mandatul lui George (Scripcaru, n.red) și care au ajuns din păcate ruine, cum este și cazul proiectului de reconversie a zonei abandonate Rulmentul.

Știți vorba aceea: sedus și abandonat. Cam asta a fost cu oamenii noi în administrație și politică. A mai căzut un mit. Atât s-a putut”, a declarat Bode.

Chiar dacă nu a nominalizat vreo persoană, prin discursul lui, Bode a dat de înțeles că cel care a încercat să „se cuibărească” este Allen Coliban.

De altfel, în urmă cu mai multe luni, Allen Coliban a avut discuții și cu alte partide, inclusiv cu AUR, informație confirmată de fostul președinte al AUR Brașov, Ana Loredana Predescu. Ea a declarat în luna martie, că, prin intermediari, Allen Coliban a încercat să obțină de la președintele AUR, George Simion, un pact de neagresiune.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.