Ciucă vrea ca PNL să-şi dubleze scorul în judeţul Braşov. Lui Veştea i-a cerut „să muncească, să facă campanie”, lui Scripcaru să folosească mai mult comunicarea pe social media

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent joi la Braşov pentru lansarea candidaţilor la alegerile locale, i-a cerut ministrului Dezvoltării, Adrian Veştea, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, să ridice scorul partidului în judeţ după alegerile locale şi chiar să îl dubleze. Lui George Scripcaru, intrat în cursa pentru Primăria municipiului Braşov cu sprijinul PSD, Ciucă i-a cerut o prezenţă mai intensă pe social-media şi să nu-i critice pe alţii „care comunică pe Facebook”.

„PNL este pe primul loc în Braşov, este cea mai puternică forţă politică. Am crezut că vreţi să dublaţi scorul. Vă dăm voie”, a declarat Ciucă, cerându-i lui Adrian Veştea „să muncească, să facă campanie”.

Ciucă a avut un mesaj şi pentru candidatul la primăria municipiului Braşov, George Scripcaru, căruia i-a cerut să comunice mai bine pe toate mijloacele social media, pentru a câştiga alegerile. Astfel, Ciucă consideră că este important ca PNL să câştige atât la Btraşov, cât şi în Alba, Sibiu pentru a face un pol liberal în centrul ţării. „Acesta va fi modelul de dezvoltare pentru administraţiile liberale pentru proiectele de viitor”, a subliniat Nicolae Ciucă”, a declarat Ciucă.

„Dincolo de orice percepţie a oamenilor privind ce s-a întâmplat sau nu s-a întâmplat în ultimii patru ani, aveţi nevoie să faceţi campanie şi pe Facebook. Nu trebuie să-i criticăm pe cei care fac campanie pe Facebook, aceasta este modernitatea, este România. Nouă ne vine mai greu şi recunoşteam în faţa tinerilor liberali (…), ei s-au născut cu aceste mijloace la îndemână şi pe ei acolo o să-i găsiţi. Nu o să vă voteze doar cei de vârsta noastră, trebuie să-i aveţi în vedere şi pe ceilalţi şi să folosiţi şi Facebook, şi tik-tok şi Instagram să îi convingeţi că meritaţi, pe baza a ceea ce aţi făcut – şi trebuie să spuneţi ce aţi făcut, pentru că sunt faptele şi realizările dumneavoastră”, a afirmat preşedintele PNL.

1 Comentariu

  1. ce sa votezi la PNL?! pnl-ul este șoseată psd-ului🤣🤣🤣nu as vota așa ceva nici o data🤮 o mizerie de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.