Marius Dunca, PSD Brașov: CJ Brașov are nevoie de un președinte cu program full time, nu de un președinte plecat la București

Președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca subliniază importanța alegerilor locale pentru viitorul Județului Brașov și afirmă că rezultatul acestor alegeri va influența viața cetățenilor, în toate comunitățile.

În acest sens, președintele PSD Brașov face apel la toți competitorii electorali să desfășoare o campanie constructivă, să respecte democrația și să condamne cu fermitate dezinformările, minciunile și manifestările extremiste.

„Alegerile locale din 9 iunie sunt un moment de cotitură în dezvoltarea comunităților noastre și în dezvoltarea Județului Brașov, în ansamblul său. Vom alege dacă păstrăm același ritm de dezvoltare sau dacă vom face o Schimbare pentru Dezvoltare. Candidații PSD luptă pentru oameni, pentru sistemul de sănătate și pentru dezvoltarea infrastructurii județene, pentru creșterea nivelului de trai al fiecărui brașovean. Alegerile locale reprezintă manifestarea democrației, în forma ei pură, un prilej pentru participanții la alegeri să dezbată proiecte și să convingă cetățenii că merită votați. În spiritul respectului față de valorile democratice și față de cetățeni, îmi doresc ca toți candidații, indiferent de culoare politică, să ducă o campanie pozitivă, fără minciuni și fără dezinformări. Acestea sunt principiile pe care le-am transmis candidaților PSD din tot Județul Brașov!”, a declarat Marius Dunca.

Dunca atrage atenția asupra nevoii de schimbare, atât la nivelul Primăriei Brașov, dar și la nivelul Consiliului Județean.

„Ultimii patru ani ne-au adus stagnare, atât în orașul Brașov, cât și în județ! De la Primăria Brașov am primit doar gălăgie, circ  și puține proiecte. Orașul stă pe loc, în timp ce realizările actualei administrații au întârziat să apară. În același timp, Consiliul Județean a promis multe, dar a realizat prea puține. CJ Brașov are nevoie de un președinte cu program full time, nu de un președinte plecat la București. Iar viitorul Președinte al Consiliului Brașov va fi Lucian Pătrașcu, candidatul PSD care va revitaliza proiectele majore abandonate de actuala conducere”, a mai spus senatorul Marius Dunca.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.