Un dinozaur pregătit pentru expunere la Dino Parc Râșnov a luat foc în timp ce era montat. Reprezentanții parcului au explicat cum s-a produs incendiul

Unul dintre dinozaurii de la Dino Parc Râșnov a luat foc sâmbătă după amiaza, iar pentru stingerea incendiului a fost nevoie de intervenția pompierilor din Brașov și Râșnov. Dinozaurul avea o înălțime de 10 metri. Potrivit pompierilor din Râșnov incendiul s-a produs din cauza unei defecțiuni electrice.

„În jurul orei 17.10, am fost solicitaţi pentru a interveni la un incendiu izbucnit în incinta Dino Parc, din Râşnov. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. De asemenea, a fost alertat şi SVSU Râşnov. Sosite la faţa locului, echipajele operative au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la dinozaur de 10 m”, au precizat reprezentanții ISU Braşov.

Pe de altă parte, reprezentanții Dino Parc Râșnov au precizat că incendiul a afectat unul dintre noile exponate de dinozauri, aflate în etapa de despachetare și montare.

„Acesta a suferit o defecțiune electrică. Incendiul izbucnit a fost rapid controlat de către echipa Dino Parc, până la sosirea echipajului de pompieri. Menționăm că exponatul nu se afla pe circuitul de vizionare, iar vizitatorii și întreaga echipă a parcului au fost în afara oricărui pericol. Subliniem că Dino Parc Râșnov respectă toate normele de siguranță, având toate autorizațiile și avizele din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, au precizat reprezentanții Dino Parc Râșnov.

1 Trackback / Pingback

  1. Un dinozaur pregătit pentru expunere la Dino Parc Râșnov a luat foc în timp ce era montat. Reprezentanții parcului au explicat cum s-a produs incendiul - 📰 newsflash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.