Centrul de aport voluntar de la Râșnov, proiectat peste o conductă de gaze naturale? Luna aceasta, lucrările ar trebui să fie gata

Anunțat ca o soluție pentru reducerea cantității de deșeuri aruncate ilegal, centrul de aport voluntar de la Râșnov nu va fi amenajat prea curând. Mai exact, primarul ales al Râșnovului, Horia Motrescu, reclamă faptul că actuala conducere a primăriei a alocat pentru amenajarea acestui centru un teren pe care nu se poate construi.

Acesta a precizat că pe respectivul teren trece o conductă de gaze naturale, iar în aceste condiții nu se pot emite autorizațiile necesare demarării investiției.

Centrul de aport voluntar de la Râșnov urmează a fi realizat cu bani europeni, printr-o finanțare obținută de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu Brașov, al cărei președinte este primarul Râșnovului, Liviu Butnariu. Finanțarea europeană nerambursabilă se ridică la 3,83 milioane lei, iar conform contractului, proiectul ar trebui să fie finalizat până la data de 30 septembrie 2024.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.