Amendă de 6.000 de lei pentru firma care nu a semnalizat gura de canal de pe Vlahuță, în care s-au „rupt“ 7 mașini

Firma care a executat lucrările la gura de canal  de pe Bulevardul Alexandru Vlahuţă, unde, duminică seara mai multe maşini şi-au „rupt” roţile a fost amendată de Poliţia Locală din Braşov.
 
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Locală Braşov, cuantumul amenzii a fost de 6.000 lei. Sancţiunea a fost stabilită după ce reprezentanţii Telekom (companie care deţine căminul) şi cei ai firmei ce ar fi trebuit să „aducă la nivel” gura de canal au fost chemaţi la discuţii. 
 
„Societatea care a realizat lucrările a fost sancţionată conform O.G. 43/1997 privind regimul drumurilor, din cauză că, prin activitatea pe care a desfăşurat-o pe acea porţiune de drum, fără a semnaliza intervenţia asupra covorului asfaltic din jurul gurii de canalizare, s-a creat un obstacol ce a condus la avarierea mai multor autoturisme ce circulau pe acel sector de drum”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Poliţia Locală.  
 
De altfel, după incidentul de aseară, în jurul gurii de canal a fost turnat un strat de asfalt pentru aducerea la nivel. La această oră, în zonă se circulă în condiții normale, după ce duminică seara, 7 mașini au fost avariate. (DETALII AICI)

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Primarul Brașovului are un plan pentru rezolvarea problemei șanțurilor „uitate” de rețeliști – Brașov Metropolitan
  2. Primarul Brașovului are un plan pentru rezolvarea problemei șanțurilor și gropilor „uitate” de rețeliști – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.