FOTO&VIDEO. Revoltă pe Vlahuță. Mai multe mașini „rupte“ într-o singură seară, din cauza unei guri de canal nesemnalizate. Poliția Locală e depășită

Mai mulți șoferi care au trecut în această seară pe bd. Vlahuță și-au „rupt“ mașinile într-o gură de canal în jurul căreia s-a făcut o decopertare adâncă. Gura de canal, aflată pe bd. Vlahuță, după intersecția cu str. Hărmanului, pe sensul de mers spre Astra nu era semnalizată în niciun fel, spun șoferii. 

La ora 20.30, nu mai puțin de șase șoferi care au trecut cu mașina prin zonă au tras pe dreapta, cu avariile puse, unii dintre ei având și cauciucurile sparte la mașini. Șoferii au sunat la 112, însă s-au înfuriat când un prim echipaj al Poliției Locale, pe care îl chemaseră să constate problema, a plecat mai departe. 

„Eu sunt cel care a pus semnalizarea în dreptul gurii de canal, ca alții să o vadă și să o ocolească“, a spus unul dintre șoferii ce au sunat la Poliție. El a confirmat că zona nu era în niciun fel delimitată, astă seară. 

 

UPDATE 20.45
Un al doilea echipaj de la Poliția Locală a ajuns în zonă, însă polițistul local care a stat de vorbă cu șoferii a părut depășit de situație, după ce aceștia i-au cerut să constate avaria produsă la mașini. „Cei care execută lucrarea trebuiau să o semnalizeze. O să anunț să se ia legătura cu Recon că ei au făcut lucrarea, pentru a fi semnalizată. Nu sunt eu de la Recon“, le-a spus polițistul local. 

 

În zonă a ajuns și un echipaj de la Poliția Rutieră, care a preluat „cazul“, dar și o echipă a  Companiei Apa, care deține rețeaua de apă și canalizare, inclusiv cu gura de canal de pe bulevard.  Echipajul Companiei Apa a venit cu semnalizarea, semn că problema este în curtea firmei, în sarcina căreia este aducerea la nivel a gurii de canal.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Amendă de 6.000 de lei pentru firma care nu a semnalizat gura de canal de pe Vlahuță, în care s-au „rupt“ 7 mașini – Brașov Metropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.