Prima reacție a Spitalului Județean Brașov, după acuzațiile deputatului Ungureanu: „Suntem în reabilitare. La subsol nu se schimbă niciun medic“

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov a avut o primă reacție azi, după imaginile publicate de deputatul USR Emanuel Ungureanu, care spune că la subsol, unde sunt vestiarele personalului medical este „jeg gros“. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Marius Leonte, în spațiile filmate de deputat nu se schimbă niciun medic, acolo fiind vestiare doar pentru brancardieri, infirmiere și câteva asistente.  

„Spitalul este în reabilitare. În subsol nu se schimbă nici un medic. Sunt dulapuri pentru brancardiri, infirmieră și câteva asistente care nu au spații în secție pentru vestiar. Spațiul este temporar destinat pentru un așa zis vestiar. În privința curățeniei, exista personal angajat care are atribuție. Capace la toaletă o să vă comunic mâine câte se cumpără pe lună și sunt furate. Întrece orice imaginație. Alte puncte de vedere, mâine după Comitetul director“, a comunicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Marius Leonte. 



Deputatul Emanuel Ungureanu a publicat azi o filmare din subsolul spitalului, unde susține că ar fi vestiare pentru medici, spunând că a observat un „jeg gros“ acolo. Imaginile au fost filmate atât la subsolul spitalului, cât și la parterul unității. Filmulețul arată o imagine cu  dulapuri vechi și ruginite sau cu geamuri murdare. (DETALII ȘI VIDEO AICI).

1 Comentariu

  1. Acest ungureanu are o mare frustrare privind spitalele si nu intelege nimic din problemele reale ale sanatatii publice si despre problemele actuale ale spitalelor. El se comporta ca un comunist care toarna o gogomanie, pentru a se face cunoscut. Este o mare rusine pentru cineva care a ajuns in parlament, dar se comporta ca un detractor mincinos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.