VIDEO. Imagini cu „jeg gros“ la Spitalul Județean Brașov, publicate de un deputat: „N-am văzut în viața mea atât de mare jegul“

Imagini cu „mizeria absolută“ și cu „jegul gros“ din Spitalul Județean Brașov au fost publicate pe Facebook de către deputatul USR Emanuel Ungureanu.  



Imaginile au fost filmate atât la subsolul spitalului, acolo unde se află vestiarele personalului medical care lucrează pe secții, cât și la parterul unității. Filmulețul arată o imagine cu  dulapuri vechi și ruginite sau cu geamuri murdare. 

 

JEG GROS la Spitalul Județean de Urgență Brașov! Priviți cum arată subsolul Spitalului Județean Brașov, locul unde se află vestiarele personalului care lucrează pe secții.
Din această COCINĂ medicii și asistenții pleacă în spital, la patul bolnavilor.
Mai poate mira pe cineva că pacienții vin aici cu o boală și pleacă cu trei, după ce contactează bacterii multirezistente la antibiotice? (…) Nu vă puteți imagina cât de NEGRE de jeg sunt mopurile cu care se șterge pe jos, în băi sau pe secții”, a scris Ungureanu.

Ungureanu mai spune că a făcut această filmare sâmbătă seară, după ce vorbit cu o pacientă infectată cu stafilococ auriu în luna mai, în secția de Ortopedie.

„Acolo este o catastrofă pentru toți brașovenii. N-am văzut în viața mea atât de mare jegul. Ce e dezolant este modul în care tolerează personalul medical această mizerie. Este un pericol de contaminare“, a spus deputatul, citat de Digi24.



Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov este în plin șantier. Corpul B al spitalului a fost în mare parte modernizat, însă mai sunt de executat unele lucrări la etajul I și parter.  Etajele care au fost modernizate și date în funcțiune arată impecabil. (DETALII si IMAGINI AICI).

Vezi AICI prima reacție a conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, la acuzațiile deputatului Emanuel Ungureanu. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.