LOCALE 2020. Epoca Dorel Toma s-a încheiat la Ghimbav. După 24 de ani, candidatura lui este interzisă de instanță

Judecătorii brașoveni s-au pronunțat astăzi, 21 august, în cazul apelului depus de primarul Ghimbavului, Dorel Toma, care a solicitat instanței să îi accepte candidatura pentru încă un mandat în fruntea orașului. Solicitarea lui Dorel Toma a fost respinsă.

Decizia este definitivă și a fost luată după ce ieri Judecătoria Brașov a acceptat contestația depusă de Partidul Național Liberal și de Partidul Verde, care au reclamat faptul că multe dintre tabelele de semnături erau „în alb”, adică lipsea chiar numele candidatului PSD pentru Primărie.

Dorel Toma este la conducerea Primăriei Ghimbav din 1996. Anul trecut el a fost suspendat din funcție din cauza unor dosare instrumentate de DNA, fiind judecat pentru abuz în serviciu. Tot atunci, și PSD l-a suspendat din partid pe perioada procesului penal. În timpul perioadei de suspendare, primarul Ghimbavului a cochetat cu ALDE și cu PER, dar „pe ultima sută de metri”, el a fost reasumat de PSD, în ciuda faptului că social-democrații luau în calcul și un alt candidat pentru primărie, respectiv actualul președinte al organizației Ghimbav, consilierul local Marian Flueraș.

2 Trackbacks-uri / Pingbacks-uri

  1. Dorel Toma, tras pe dreapta la alegerile locale din 2020! - NewsBV
  2. Instanța a decis! După 6 mandate consecutive, un primar din județul Brașov NU mai are voie să candideze! - Realitatea de Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.