Şi after-school-urile vor fi închise timp de două săptămâni, începând de luni – decizia CNSU

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis vineri că, odată cu intrarea în vacanța de două săptămâni pentru toți elevii, se vor închide și unitățile de tip after-school, încedpând de luni, 25 octombrie.

Din decizia CNSU, art. 8. (2): „Se propune suspendarea activităților cu prezența fizică la nivelul tuturor unităților sau operatorilor economici care desfășoară activități tip after-school, în perioada 25.10.2021-05.11.2021″. 

Rămâne de văzut care va fi reacţia ministerului Educaţiei, având în vedere că joi, ministrul Sorin Cîmpeanu a subliniat că activitatea after-school-urilor nu se asimilează celei didactice desfăşurate în cadrul unei unităţi de învăţământ (DETALII AICI).

Azi, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis să abiliteze ministerul Educației să emită ordinul de ministru pentru modificare structurii anului școlar 2021-2022, astfel încât să fie prevăzută vacanța de două săptămâni pentru toți elevii, în perioada 25.10 – 05.11.2021.  

CNSU a abilitat ministerul Educației să emită și o recomandarea pentru universități de a trece cu toată activitatea în online.
 
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.