Sala de sport de pe strada Panselelor va fi demolată. Primăria Braşov a angajat o firmă din Cluj să se ocupe de documentaţie

Sala de sport de pe strada Panselelor, care în prezent este deținută de Colegiul Tehnic Transilvania, în urma fuziunii de acum câțiva ani, cu Liceul Astra, va fi demolată. Sala de sport se află pe strada Panselelor, iar în mandatul trecut, reprezentanții administrației locale vorbeau despre reabilitarea ei și amenajarea astfel încât să poată fi accesată cât mai ușor de persoanele cu dizabilități. Între timp însă, planurile s-au schimbat după ce s-a constatat că lucrări prea importante de consolidare nu se mai pot face.

Sala de sport va dispărea chiar în acest an. Primăria municipiului Brașov a găsit și firma care urmează să se ocupe de documentația pentru demolare. Este vorba despre o societate comercială din Cluj, SC Macos Project SRL, care a primit, prin atribuire directă, contractul în valoare de 61.082 lei fără TVA.

Firma din Cluj se va ocupa de pregătirea dosarului în vederea obținerii autorizației de demolare a construcției, inclusiv a aleilor, a gardului și a altor amenajări care intră în componența imobilului.

Sala de sport de pe strada Panselelor a fost propusă anul trecut pentru a utilizarea gratuită într-un proiect de bugetare participativă, pentru a fi amenajată și pusă la dispoziția persoanelor cu dizabilități care vor să practice sporturi individuale sau de echipă. Tot anul trecut însă, viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu a declarant că imobilul prezintă unele probleme grave și că este luată în calcul demolarea.

Bugetare participativă Brașov: 130.548 lei pentru dotarea sălii de sport pentru persoanele cu dizabilități

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.