Bugetare participativă Brașov: 130.548 lei pentru dotarea sălii de sport pentru persoanele cu dizabilități

Sala de sport de pe strada Panselelor, aflată în administrarea Colegiului „Transilvania” din Brașov va fi adaptată pentru persoanele cu dizabilăți. Pe lângă realizarea unor lucrări, proiectul prevede și asigurarea dotărilor necesare. Astfel, ieri, Primăria Brașov a lansat licitația pentru dotări, valoarea contractului fiind estimată la 130.548 lei, fără TVA. 

Prin prin această procedură se vor cumpăra, printre altele, scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului, dar și echipamente pentru handbal, baschet, tenis de masă, tenis de câmp. Conform anunțului licitației, termenul maxim de furnizare a scaunelor rulante este de șase luni, iar celelalte echipamente trebuie lansate în maxim 30 de zile de la lansarea comenzii. 

 Adaptarea acestei săli de sport pentru persoanele cu dizabilități este unul dintre proiectele finanțate prin Programul de bugetare participativă al Primăriei Brașov. 

1 Trackback / Pingback

  1. Bugetare participativă Brașov: 130.548 lei pentru dotarea sălii de sport pentru persoanele cu dizabilități - NewsTimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.