Oamenii străzii „fac legea” în zona Rapid din Brașov. Oamenii legii… „analizează”

Zona Rapid de pe Bulevardul Victoriei este de mulți ani teritoriul unui grup dubios, iar până acum autoritățile brașovene nu au găsit o soluție pentru a scăpa de ei. De altfel, din cauza lor, anii trecuți a fost oprită și fântâna arteziană din zonă, pentru că aceasta a fost transformată într-o scăldătoare.

Mai apar jandarmii sau polițiștii din când în când, îi mai împrăștie, dar oamenii reapar. În rest, conflictele se soluționează „pe plan local”, cum s-a întâmplat și zilele trecute, când oamenii fără adăpost, destul de vocali, au avut ceva de împărțit cu mai mulți agenți ai unei firme de pază. A fost mai mult duel verbal, cu câteva îmbrânceli, pentru că „tartorii zonei” s-au retras repede.

Cel mai probabil, problema va persista, pentru că autoritățile sunt destul de nepăsătoare, motivând, de multe ori, că nu au pârghiile legale pentru a lua alte măsuri, decât fugărirea sau ducerea la secție pentru identificare. În tot acest timp, oamenii aceia „fac legea” în zonă, din moment ce „oamenii legii” par a lăsa subiectul pe plan secund şi „în analiză”…

Foto: Brasov Metropolitan

1 Comentariu

  1. Deci care este părerea brașovenilor despre condamnarea primăriei și a poliției locale dacă nu pot potoli niște rromi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.