RATBV suplimentează cursele metropolitane spre Vama Buzăului, pentru festivalul din weekend

La solicitarea Primăriei comunei Vama Buzăului, RATBV va suplimenta în zilele de sâmbătă, 29 iulie și duminică, 30 iulie 2023 numărul de curse pe traseul metropolitan cu indicativul 540, anunţă operatorul de transport, printr-un comunicat de presă.

Decizia a fost luată în contextul în care, la sfârșitul acestei săptămâni se va desfășura în comuna Vama Buzăului festivalul “Vama de la Munte”.

Astfel, în cele două zile de week-end, autobuzele de pe linia 540 vor circula conform orarelor corespunzătoare unor zile lucrătoare, cu mențiunea că plecarea de la capătul de linie Vama de Sus programată la ora 21.30 va fi realizată la ora 22.30.

Mai exact, în zilele de 29 și 30 iulie a.c., vor fi efectuate următoarele plecări:

  • capăt de linie Căprioara (Brașov): 4.00; 7.40; 13.35, 16.19; 20.00;
  • capăt de linie Vama de Sus (Vama Buzăului): 5.20; 9.10; 15.00; 17.40; 22.30.

Ce de-a patra ediție a Festivalului Național de Folk „Vama de la Munte”, se va desfăşura în weekendul 29-30 iulie

Proiectul festivalului a fost demarat în anul 2018 de Primăria comunei Vama Buzăului, împreună cu artistul Ducu Bertzi. Ediţia din acest an este cofinanţată de Consiliul Județean Brașov şi Ministerul Culturii.

Pe scenă vor urca, printre alţii, Dan Bittman, Florin Chilian, Narcisa Suciu, Marius Baţu, Nicu Zotta, Andreea Hristea, dar şi organizatorul Ducu Bertzi, care va marca printr-un recital, 50 de ani de activitate.

La ediţia din 2022, traseul Braşov- Vama Buzăului a putut fi parcurs şi cu autobuzul etajat, în perioada festivalului.

În acest an, în paralel cu Festivalul naţional de folk de la Vama Buzăului, la Râşnov se desfăşoară o nouă ediţie a Festivalului Râşnov Unplugged – Folk la altar. Despre artiştii care vor conerta în Biserica evanghelică din localitate, AICI.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.