Bastionul Postăvarilor din Braşov, planuri de reabilitare. Lucrările ar putea începe anul viitor

Primăria Brașov analizează în această în această perioadă oferta de servicii a firmei bucureștene SC Q-GROUP PROIECT SRL, care și-a manifestat interesul să pregătească mai multe documentații tehnice pentru proiectul de reabilitare a Bastionului Postăvarilor, în urma unei proceduri de atribuire lansată de Primăria Brașov.

Prin acest contract, cu o valoare estimată de 270.000 lei, fără TVA, consultantul ar urma să pregătească dosarul necesar obținerii autorizației de construire, dar și proiectul tehnic și detaliile de execuție.

Conform caietului de sarcini pregătit de Primăria Brașov, la Bastionul Postăvarilor sunt necesare lucrări de refacere a fațadelor, dar și reparații la pavilionul metalic din interiorul bastionului.

În cazul în care va fi semnat contractul de servicii, acesta va avea la dispoziție 60 de zile pentru a finaliza documentațiile, ceea ce înseamnă că lucrările nu vor începe anul acesta, având în vedere că mai trebuie organizată și licitația de lucrări, astfel că, în cel mai fericit caz, șantierul ar putea fi deschis anul viitor.

Planul Primăriei Brașov este ca după finalizarea lucrărilor, în Bastionul Postăvarilor să amenajeze un spații expoziționale, un magazin pentru suveniruri, dar și o cafenea mică.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.