Licitația pentru noul Spital de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase, reluată după ce un ofertant a renunțat la contestație. Când este noul termen de depunere a ofertelor

Suspendată pentru câteva zile, din cauza unei contestații, licitația pentru construirea noului Spital Clinic de Boli Infecțioase Brașov a fost reluată, însă cu un nou termen de depunere a ofertelor: 27 noiembrie.

Procedura a fost contestată cu doar câteva zile înainte data de 15 noiembrie, când era termenul depunere a ofertelor, iar licitația a fost suspendată. Ulterior, contestatarul a renunțat la reclamație, iar în cursul zilei de 15 noiembrie, procedura a fost reluată, fiind stabilit și noul termen de depunere a ofertelor.

Licitația pentru proiectarea și construirea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase a fost lansată în 17 iulie, iar primul termen de depunere a ofertelor a fost 18 august 2023. Au urmat apoi mai multe amânări ale termenelor de depunere a ofertelor, respectiv 31 august, 3 octombrie, 16 octombrie, 26 octombrie și 15 noiembrie. De asemenea, la finalul lunii august, licitația a fost suspendată pentru câteva zile, tot ca urmare a unei contestații.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.