Licitația noului Spital de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Brașov, din amânare în amânare

Primăria Brașov a amânat pentru a cincea oară termenul de depunere a ofertelor proiectarea și construirea noului Spital de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Brașov. Astfel, în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) a fost publicată zilele trecute o erată în care se arată noul termen de depunere a ofertelor este 15 noiembrie 2023.

Licitația pentru realizarea noului spital a fost lansată în 17 iulie, iar primul termen de depunere a ofertelor a fost 18 august 2023. Au urmat apoi mai multe amânări ale termenelor de depunere a ofertelor, respectiv 31 august, 3 octombrie, 16 octombrie, 26 octombrie și 15 noiembrie.

Proiectul acestui spital a fost inclus în luna februarie a acestui an în lista unităților ce urmai a se construi cu bani europeni, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, însă la începutul lunii septembrie a fost eliminat, din cauza riscului crescut de nerealizare. După ce Ministerul Sănătății a anunțat acest lucru, primarul Brașovului, Allen Coliban, a lansat mai multe acuze la adresa ministerului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.