„Pact de neagresiune”, discutat de trei lideri politici locali din Braşov, pentru campania electorală la alegerile locale

Liderii locali ai principalelor partide politice din județul Brașov ar putea încheia un „pact de neagresiune” pentru campania electorală la alegerile locale din 9 iunie. Anunțul a fost făcut vineri, de președintele PSD Brașov, Marius Dunca, acesta lansând „oferta” către Adrian Veștea (președintele PNL Brașov) și Irineu Darău (președintele USR Brașov).

„Am avut o discuție cu fiecare lider politic, inclusiv cu președintele Irineu Darău și cu Adrian Veștea. O să propun un «pact de neagresiune», să discutăm în acea perioadă de 30 de zile de campanie doar despre proiecte și viziune, iar din 10 iunie toți să ne apucăm de muncă. Trebuie să ne uităm ce au făcut foștii lideri politici în Brașov: s-au certat și au avut de suferit brașovenii. Nu mai doresc acest lucru”, a declarat Dunca.

De asemenea, el a afirmat că speră ca la acest „pact de neagresiune” să adere și AUR.

„Eu propun un «pact de neagresiune» cu toată lumea, aici la Brașov. Este treaba lor ce fac în țară. Nu vreau să existe dispute și atacuri la persoană”, a declarat președintele PSD Brașov.

Reamintim că, vineri 1 martie, PSD Braşov a anunţat câţiva dintre candidaţii pentru primăriile din judeţ, unii dintre ei fiind proaspăt „racolaţi” de la USR (Camelia Bertea – primar la Victoria şi majoritatea echipei sale din CL; Viorel Strâmtu, consilieri local Dumbrăviţa) sau PNL (Daniel Cuşai – consilier local Ghimbav, Mihai Stoica – consilier local Părău, Ştefan Dumitru – Ucea).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.