VIDEO. George Scripcaru a intrat în competiţia electorală. „Știu ce trebuie să fac. Cunosc în amănunt ceea ce este necesar în municipiul Brașov”. Ce le promite braşovenilor

George Scripcaru a fost validat de conducerea PNL pentru a candida din nou mandat de primar al municipiului Braşov. Candidatura sa va fi susţinută şi de PSD, după cum a precizat George Scripcaru. De altfel, cele două partide vor prezenta o listă comună şi pentru Cosiliul Local Braşov.

Aceste precizări vin la doar câteva zile după ce liderii ambelor formaţiuni politice, Adrian Veştea şi Marius Duca, declaraseră ferm că nu va exista o astfel de variantă.

George Scripcaru: „Știu ce trebuie să fac. Cunosc în amănunt ceea ce este necesar în municipiul Brașov”

Prezent la şedinţa Biroului politic al partidului, la care au fost prezenţă miercuri seara în jur de 500 de membri, George Scripcaru a ţinut să dea câteva argumente în favoarea unui nou mandat:

„Știu foarte bine ce trebuie să fac, cunosc în amănunt ceea ce este necesar în municipiul Brașov. Nu am nevoie de o perioadă de pregătire pentru a căuta soluții. Într-un sfert de oră pot să prezint un proiect pentru Brașov, în detaliu”, a declarat George Scripcaru. 

De altfel, fostul primar al Braşovului a amintit şi despre „reuşitele” actualului primar, despre care spune că îşi însuşeşte proiecte lăsate „la cheie”, semnate spre finanţare sau achizie, ori proiecte pe care în campania electorală anterioară USR şi Coliban le criticau vehement.

„Multe din aceste proiecte lăsate la cheie nu au fost implementate sau sunt întârziate, astfel că actualul primar a pierdut finanțări europene. Acum, pentru a le finaliza,  se contractează sume enorme din credite bancare cu dobânzi foarte mari”, a mai spus Scripcaru.

„Spitalul regional a fost un proiect lăsat la cheie, care a rămas în sertarul actualului primar”

Scripcaru a amintit de Spitalul Regional, despre care spune că a fost „uitat” în sertarul actualului primar, deşi în 2020 obţinuse semnăturile necesare de la Ministerul Sănătăţii, iar la acest moment ar fi putut să fie deja în şantier.

Fostul primar a mai amintit şi de proiectul reînnoirii flotei de transport public, „cu care actualul primar se mândreşte acum dar o critica pentru orice, la început”, dar şi despre sala polivalentă aflată în construcţie pe locul fostului stadion Municipal. Şi aceasta a fost criticată iniţial de USR, iar în ultima perioadă a devenit un proiect cu care Allen Coliban se mândreşte.

VIDEO – DECLARAŢIE

PNL şi PSD vor avea listă comună pentru Consiliul Local. Ciucă: „Diferenţa este făcută de fapte, nu de postările pe reţelele sociale”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a aflat şi el la Braşov, pentru şedinţa de validare a candidaturii lui George Scripcaru

„Am ținut să particip la acest eveniment din respect pentru brașoveni și pentru PNL Brașov. Sunt convins Adrian Veștea și George Scripcaru, dar și colegii din celelalte localități ale județului vor alegerile din 9 iunie, pentru că diferența este făcută de fapte, nu de postările pe rețelele sociale”, a declarat Nicolae Ciucă.

Ciucă a confirmat că la Braşov PNL va merge pe liste comune cu PSD

Cu această ocazie, Ciucă a confirmat că la Braşov PNL va merge pe liste comune cu PSD. Potrivit unor surse din partid, cele două formaţiuni ar fi convenit ca la fiecare candidat PSD, pe listă să fie doi candidaţi PNL, o variantă care se bazează, printre altele, pe numărul de consilieri pe care le au în prezent în Consiliul Local Braşov.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.