„Aroganță” maximă din partea unor brașoveni din Bartolomeu: au aruncat un grămadă de „moloz misterios” chiar lângă panoul de avertizare de lângă parcare. Poliţia Locală nu s-a sesizat încă

Foto: Brasov Metropolitan

Depozitările „misterioase” de deșeuri nu sunt o noutate pentru Brașov. Sacul misterios, raportat recent cu atâta patos de către Poliția Locală Brașov a fost numai unul dintre cazuri.

Zilele trecute, în cartierul Bartolomeu a apărut, ca din senin, o grămadă „respectabilă” de moloz. Iar aroganța celor care au aruncat gunoaiele a fost maximă: au lăsat molozul lângă un panoul de avertizare, prin care se anunța faptul  că se aplică amenzi pentru aruncarea gunoiului în locuri nepermise.

Probabil ca respectiva zonă este una cu probleme, din moment ce a fost montat panoul respectiv, dar măsura pare ineficientă.

Poate că nu ar strica să se folosească și alte „mijloace specifice” pentru identificarea celor care „uită” molozul în acest loc, mai ales că organele locale de anchetă au căpătat experiență în astfel de investigații. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.