Piața agroalimentară fără acte la Autogara 3 din Brașov. Șantierul a fost suspendat, iar investitorul invitat la Poliția Locală

După ce și-a restrâns activitatea de transport persoane, ca urmare a introducerii liniilor metropolitane, firma Transbus Codreanu a luat în calcul să „compenseze” prin amenajarea unei piețe agroalimentare pe platoul unde erau persoanele de la Autogara 3 din Brașov. De altfel, de mai bine de o lună a și început lucrările: platoul a fost asfaltat, au fost aduse containere modulare și structuri metalice pentru tarabe. Numai că, intenționat sau nu, investitorul pare a fi „uitat” un detaliu: să obțină documentații pentru realizarea lucrărilor. 

Potrivit bzb.ro, problema a fost descoperită în de Poliția Locală Brașov, în timpul unei verificări în teren, când nimeni nu i-a putut prezenta o autorizație de construire sau un alt document care să permită efectuarea lucrărilor. 

Ce riscă investitorul 

„Deţinătorii terenului au fost invitaţi la sediul Poliţiei Locale pentru a prezenta toate documentele de care aveau nevoie pentru realizarea lucrărilor. Până la clarificarea acestei situaţii, Poliţia Locală a dispus suspendarea lucrărilor”, a declarat putătorul de cuvânt al Primăriei Brșaov, Sorin Toarcea. 

Dacă nici la sediul Poliției Locale Brașov nu va prezenta documente justificative, deținătorul terenului va fi sancționat. De asemenea, agenții Poliției Locale pot dispune desființarea construcțiilor realizate până acum sau intrarea în legalitate (obținerea avizelor, autorizațiilor și acordurilor pentru ce s-a făcut până acum, ceea ce va permite și continuarea lucrărilor). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.